Μαδεροθεραπεία

Κολομβιανή τεχνική μασάζ για να ξεχάσετε την κυτταρίτιδα με εντελώς φυσικό τρόπο!

Οφέλη

Μέθοδος

Στη θεραπεία χρησιμοποιούμε ειδικά ξύλινα εργαλεία με στόχο τη βελτίωση της κυτταρίτιδας και τις αναλογίες του σώματος, βελτιώνοντας παράλληλα τη συνολική υγεία. Αυτά τα ξύλινα όργανα επιτρέπουν την εφαρμογή υψηλής στοχευμένης πίεσης σε προβληματικές περιοχές (όπως μηροί, γλουτοί, λαβές αγάπης και κοιλιά). Η πίεση εντείνει την κατανομή των εναποθέσεων λίπους και της ινώδους κυτταρίτιδας έτσι ώστε να μπορεί να απομακρυνθεί φυσικά με άλλες τοξίνες.

Η τεχνική περιλαμβάνει επαναλαμβανόμενες κινήσεις χρησιμοποιώντας διαφορετικά ξύλινα όργανα για χειρισμό στοχευμένων περιοχών μυών, λίπους και κυτταρίτιδας, διεγείροντας το λεμφικό σύστημα αποστράγγισης για την απομάκρυνση περιττού νερού, λίπους και τοξινών από το σώμα.!!

Είναι μια 100% φυσικήμη επεμβατική μέθοδος χωρίς αντενδείξεις. Είναι πολύ αποτελεσματική μετεγχειρητική λεμφική θεραπεία για όσους υποβλήθηκαν σε διαδικασίες λιποαναρρόφησης ή BBL (ανόρθωση γλουτών). Η Μαδεροθεραπεία ασκείται εδώ και αιώνες στις ανατολικές χώρες, αλλά πήρε το κύμα της δημοτικότητας το 90 ’στην Κολομβία. Η λέξη Madero στα Ισπανικά σημαίνει «ξύλο», επομένως, ονομάζεται Ξύλινη Θεραπεία ».

Για ποιους αντενδείκνυνται;

Η Μαδεροθεραπεία δεν συνίσταται σε έγκυες γυναίκες, θηλάζουσες μητέρες και σε άτομα με κιρσούς και έντονες ευρυαγγείες.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία και πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 25-35 λεπτά και μπορείτε να δείτε αλλαγές από την 2η-3η συνεδρία. Για ικανοποιητικά αποτελέσματα προτείνουμε έναν κύκλο 10-15 συνεδριών. Ο τελικός αριθμός κύκλων / θεραπειών που απαιτούνται εξαρτάται από πελάτη σε πελάτη. Οι συχνότητα εφαρμογής είναι 2-3 φορές την εβδομάδα.

Είναι επώδυνη διαδικασία;

Τα πρώτα μασάζ μπορεί να είναι λίγο επώδυνα αλλά στη συνέχεια γίνονται πολύ χαλαρωτικά. Ο βαθμός του πόνου εξαρτάται από το πόσο “μπλοκαρισμένη” είναι η υπο-θεραπεία περιοχή.
Σε κάποιες περιπτώσεις, ανάλογα με την ευαισθησία του κάθε δέρματος, μπορεί να εμφανιστούν και κάποιες μελανιές. Γενικότερα όμως, είναι μία άκρως χαλαρωτική κι αναζωογονητική θεραπεία, που επιτρέπει στον πελάτη να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του.

Τι πρέπει να προσέξω κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

Η ισορροπημένη διατροφή, η καθημερινή άσκηση και η χρήση εξειδικευμένων προϊόντων, όχι μόνο θα επιταχύνουν τα αποτελέσματα της Μαδεροθεραπείας, αλλά θα αλλάξουν και ριζικά τη σωματική σας κατάσταση.

Μπορώ να τη συνδιάσω με άλλες θεραπείες;

Φυσικά! Συνδυάζεται άψογα με όλες τις θεραπείες σώματος όπως, υπέρηχοι (Cavitation), μεσοθεραπεία, και HIFU για πιο αμεσα και έντονα αποτελέσματα. Μπορεί όμως και να αποτελέσει από μόνη της μία εξαιρετική, αποτοξινωτική θεραπεία. Συμβουλευτείτε την αισθητικό σας για να πετύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα.